Riders Cup

For andet år i træk afholder Riders Cup årets første udendørs springstævne, som et landsstævne med distriktsklasser og for første gang, er Riders Cup vært for første kvalifikationsrunde af AGRIA DRF Mesterskabet for klub hold sponseret af Walber og Stutteri Ask.

Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til de dygtige ryttere og deres dejlige heste i vores fantastiske udendørs omgivelser.

Hvor

Riders Cup
Tybjergvej 12
DK-4160 Herlufmagle

Hvornår

Starter
23. april 2020

Skynd dig!

Skal du deltage? Så husk at få tilmeldt inden det er for sent.

2020/04/23 01:00:00

Faciliteter i International klasse

Rytterne kan nyde

Hos Riders Cup har vi en udendørs Show-arena på 100 x 70 meter med Geopad sand. Derudover en opvarmningsarena på 60 x 30 meter ligeledes med Geopad sand. Vi har i 2020 optimeret vores parkeringsforhold til alle trailere og lastbiler. Derudover har vi arbejdet på højtryk for, at skabe en hurtig og stabil WiFi/Internet forbindelse. Stald faciliteterne er som vanlig tro i tip top stand og er placeret lige bagved arenaerne.

Den bedste forplejning

Under hele stævnet tilbyder vi den bedste forplejning

Alle dage under stævnet tilbyder vi lækker morgenmads og frokost buffet. Derudover er der skønne retter hver aften og hvis vejret tillader det, tænder vi naturligvis op i grillen. Få mere at vide om retterne ved henvendelse i restauranten eller til vores chef kok Michael. Under hele stævnet, kan der hele tiden købes lækre burgere, sandwich, sprød salat m.m. Derudover kan du selvfølgelig også købe varm kaffe, kakao, lækre snacks og meget mere.