News

Latest from Riderscup

6. August 2016

“Cannon” spurt af Stine Cassøe

Riders Cup stævnet i Herlufmagle er klar til endnu en dag i springingens tegn og den starter godt for den danske rytter Stine Cassøe

Stine Cassøe og den kun 6-årige Cannon Chris e. Cris Ask/ Louvre S har de seneste to dage ligget blandt toppen af de unge heste i youngster-tour, men i dag fik de en kanon tur og vandt dermed CSIYH Youngster Tour med en dobbelt nulrunde. Turen rundt på banen blev redet i en hæsblæsende fart med skarpe sving og et målrettet blik. Stine havde udset sig førstepladsen og det var der ingen tvivl om.

Flere ryttere forsøgte at gøre Stine og Cannon kunsten efter, men endte med nedslag og en tid der slet ikke kunne matche vinderparret. Den lokale Riders Cup-rytter Bruce Goodin gjorde dog et hæderligt forsøg og sikrede sig en flot og velfortjent andenplads med hesten Champagne e. Careful/ Landlord, kun lige overhalet med lidt over et sekund.

Gårsdagens gulddreng hollandske Sander Geerink, som vandt Big Tour i fredag, måtte se sig slået i dagens youngsterklasse, men endte alligevel med en flot tedjeplads sammen med den 6-årige Fozz e. Zambesi/ Concorde.

Ridehesten fik en snak med Stine om dagens sejr og det at have både et almindeligt hverdagsjob og samtidig nå 10 heste om dagen – se med her:

Følg alle resultaterne fra stævnet HER

Comments