News

Latest from Riderscup

6. August 2017

Christoph Lanske tager sejren i Grand Prix

Da den store Grand Prix-klasse skulle rides til Riders Cups internationale stævne i dag, søndag, blev det med tysk sejr. Den dygtige rytter Christoph Lanske fra Tyskland har været overlegen under hele stævnet, og under Grand Prixen var der ingen tvivl.

Sammen med hesten Cobolt 8 red ekvipagen sig en sikker, fejlfri hovedrunde med tiden 83.49. Det var ikke hovedrundens hurtigste tid, men til gengæld var den med ro og overskud, da han red på banen som nummer 34. I klassens omspringning gik det en del stærkere, og der kom ekstra fart på ekvipagen. Med den hurtigste tid, og en fejlfri runde, red Christoph sig ind på første pladsen med tiden 37.61.

Christoph Lanske var på vindertogt, i forhold til at han dagen forinden også havde vundet stævnets Sixbar-konkurrence, hvor forhindringen nåede op på hele 190 cm., og derved udstrålede Christoph Lanske en hel del selvtillid til dagens Grand Prix, som var en 145 cm. klasse.

Klassens anden plads gik til den danske rytter Rikke Haastrup med hesten Casira. Ekvipagens hovedrunde blev redet på tiden 82.16, mens omspringningen blev klaret på 38.47 sekunder. På tredje pladsen var der plads til endnu en dansker i form af Torben Frandsen og hesten Highrise. Her var der fart på i hovedrunden, og ekvipagen red den på 80.08. Omspringningen blev klaret på 39.29 sekunder.

Comments