News

Latest from Riderscup

31. March 2017

Fantastiske uger i Mijas

Riders Cup ryttere og heste er nu tilbage i stalden efter 7 fantastiske uger i Mijas.

Turen til Mijas har været over al forventning for de 6 Riders Cup ryttere og de 20 heste, som har tilbragt de sidste 7 uger i solrige Spanien. Uden undtagelse har alle heste præsteret ud over al forventning og det har da også betydet, at de alle har udviklet sig mere og mere positivt, som ugerne og konkurrencerne har skredet frem. Carallo startede turen med at gå 120 cm klasser og sluttede med Kartni Nielsen med at placere sig i 140 cm. Caltona var urørlig med 4 sejre i træk i 140 cm klasser – og derudover placeret de øvrige uger i 135 cm og 140 cm, mens Chagrannus tog adskellige placeringer i Longiness ranking klasserne. De unge heste Cloi og Chacceldi har gået helt fantastisk og har placeret sig i stort set alle klasser og som kronen på turen, sluttede Centina med en 6. plads i Grand Prixen.

Alt i alt en yderst succesrig tur for hele teamet, som under hele Spaniens turen har haft stor støtte i foderrådgivningen fra EquiFirst. Den langsigtede planlægning begyndte allerede i månederne før turen og hestene var i absolut topform, da de i starten af februar forlod Danmark. Den 3 dage lange tur til Spanien og omstillingen til et noget anderledes klima, blev klaret i samarbejde med foderkonsulenterne fra EquiFirst, så alle hestene de mest optimale betingelser.

Riders Cup teamet er som sagt tilbage i Danmark og er nu klar til at starte vores egen 2017 stævne sæson i dagene 27. til 30. april !!

Comments