News

Latest from Riderscup

4. August 2016

Hjemmebanesejr i GP-kvalifikation (Video)

Det blev ikke til en dansk sejr i første kvalifikationsrunde til søndagens CSI3* Grand Prix, men dog så tæt på som næsten muligt alligevel. Det blev nemlig til en hjemmebanesejr til den New Zealandske rytter Bruce Gerard Goodin og hesten Baloppi. Bruce rider og underviser til dagligt hos Riders Cup, hvor han er ansat som rytter af stævnearrangør og ejer af de smukke faciliteter ved Tybjerg skov Glen Nielsen.

 

Bedste danske ekvipage blev Søren Pedersen og hesten Tailormade Chaloubet e. Chacco-Blue/ Baloubet du Rouet – de blev placeret på en flot tredjeplads næstefter hollandske Sander Geerink der indtog andenpladsen sammen med hesten Robinson e. Rubert R/ Odermus R.

Søren Pedersen og Tailormade Chaloubet

Klassen må siges at være multinational med ryttere fra hele syv forskellige lande blot blandt de 14 placerede ekvipager. I det hele taget bærer stævnet præg af en fantastisk hyggelig stemning på tværs af kulturer og nationaliteter – der er plads til alle – også store som små. Med bordtennis, god mad, hoppeborg, butikker og flot ridning er der noget for enhver!

 

Der afholdes to kvalifikationer til søndagens Grand Prix, hvor de 60 bedste ryttere får lov at deltage. Det er ikke kun Bruce der nu kan se frem til at ride Grand Prix søndag, også Glen Nielsen ser meget frem til det:

Comments