News

Latest from Riderscup

31. July 2016

Landsstævnets sidste dag skudt i gang

Sidste dag for landsstævnet hos Riders Cup denne weekend er hermed skudt i gang. Solen skinner og humøret er i top hos både ryttere og stævnearrangører, der udover denne weekends landsstævne også har et stort internationalt stævne foran sig fra den 3.-7. august, altså næste weekend.

Der blev lagt ud med en LB** (110cm) i metode B0 med blot tre nulrunder ud af 15 ryttere. Klassens hurtigste tid blev redet hjem af Maria Thrane Jensen på Lertevang’s Candeur e. Tannehof’s Conteur/ Looping – de red en flot nulrunde i tiden 58,44 sekunder. De to øvrige nulrunder blev redet af Alexandra Holm på Extra Cool e. Canturano/ Grossist og Lene Ibsen på Carlo FM e. Cosido/Colman. Stævnets egen arrangør, Glen Nielsen lod sig dog også vise til hest. Glen sluttede klassen flot af med en nulrunde på den 19-årige hoppe Greta-Gisa e. Grossadmiral/ Palisander.

 

– Det er en sød hest ikke? Griner Glen og fortæller at han jo slet ikke kan ride, selvom det dog absolut ikke så sådan ud.

 

Resten af dagen byder 171 starter fordelt på to LA’er, to MB’er, en enkelt MA samt en enkelt S-klasse. Stemningen er som altid i top og arrangørerne gør alt hvad der står i deres magt, for at rette op på den store mængde regn, der er kommet i løbet af de sidste par dage. Der bliver strøet ekstra fiber i bunden på opvarmningen og sørget for at alle ryttere har så optimale forhold som muligt.

Comments