News

Latest from Riderscup

20. July 2019

Livestream Riders Cup

Riders Cup byder til udendørs landsstævne med Agria DRF-mesterskab i holdspringning for heste. Zibrasport streamer lørdag kl. 12.55 og HELE søndag, og som Premium Abonnent (39,- kr. pr. måned) kan du frit se med.

Ønsker du ikke et Premium Abonnement kan vælge Pay Per View for bare 49,- kr.
Du opretter et Premium Abonnement via din profil på zibrasport.dk.

Der er masser af springning for alle ved det store stævne, og særlig spændende bliver årets Walber Stutteri Ask Cup – Agria DRF mesterskab for klubhold, hvor 9 hold er klar til start.

De kvalificerede hold er: Riders Cup 1, Christmas Stars, Cedergaard Sportsrideklub, Lykkegaard Sportsrideklub, Nørre Djurs Rideklub, Sportsrideklubben 1 og 2, Capacity Showjumping Center og Tolstedgaard Springcenter.

Riders Cup juli 2019

Lørdag fra 12.55 og søndag livestreamer vi udvalgte klasser fra Riders Cup med blandt andet Agria DRF-mesterskabet for hold i springning ???? I den forbindelse udlover vi to Vouchers til streamingen, og alt, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at skrive i kommentarfeltet, hvem du vil se top-springning med ???? Vi trækker lod blandt kommentarerne i morgen (fredag den 19. juli) kl. 10.00 ????

Slået op af Zibrasport Equest i Fredag den 5. juli 2019

 

Zibrasport streamer fra 12.55 lørdag, hvor vi lægger ud med LA2* Riders Cup Summer Cup.

Rigtig god fornøjelse!

Du finder starttider og klasseoversigt HER

 

Comments