News

Latest from Riderscup

5. August 2016

Shannon kører med klatten

Shannon Ketterle har heldet med sig denne uge – eller rettere sagt, så er det nok hendes gode ridning der giver pote! Hun har i hvert fald endnu en gang indtaget førstepladsen i fredagens første klasse – en CSI1* Small Tour på 120cm i metoden B4

Det var også denne gang med hesten Heartcor M e. Heartbeat/ Cor de la Bryére i en flot dobbelt nulrunde og en lynhurtig tid der i første runde var næsten seks sekunder hurtigere end Jörgen Larsson og Isa L e. Cardento/ Kilian som kom ind på en flot andenplads at Shannon vandt. Generelt set var dagens første klasse præget af dansk kampgejst og hele 13 ud af 18 placeringer blev indtaget af de danske ryttere. Stine Cassøe red sig, ligesom i går torsdag, ind på et flot tredjeplads med hesten Phebus St. Lois e. Diamant de Semilly/ Muguet Du Manoir.

Tilslutningen til Riders Cup er i år endnu større end nogensinde før, og det betyder at der igen i dag, er en klasse med mere end 100 starter. Der er selvfølgelig tale om dagens anden klasse: en CSI1* Big Tour i højden 135 cm, hvor hele 103 ryttere er meldt til start.

Følg med i klassernes resultat HER

Comments