News

Latest from Riderscup

5. August 2016

Solrig afslutning på endnu en god dag

Dagens to sidste klasser, CSI3* Medium og Small Tour, blev tilsmilet af vejrguderne og undgik al regn og blæst, hvilket gav rytterne de absolut bedste forhold at konkurrere i, i de meget smukke omgivelser der nu viste sig fra den bedst mulige side.

Medium Touren blev vundet af tyske Jörg Naeve og D Accord 68 e. Diamant D/ Cassini II. På en flot andenplads blev det Piet Raijmakers Jr og Van Schijndel S Valentino e. Cavalier/ Tangelo – det blev ekvipagens anden placering i top 3 denne weekend, og et tak bedre end gårsdagens tur, hvor de endte på en tredjeplads i mellemturen. Bedste danske ekvipage blev Jessica Toelstang og Luigi e. Lamentos/ Concetto som netop nåede med i top 3. Det blev til 30 nulrunder i første fase og hele 19 af disse kunne ligeledes bryste sig af nul fejl i anden fase også.

Dagens sidste klasse, lilleturen, som slet ikke er så lille endda med en højde på 135 cm, blev vundet af den svenske ekvipage Fredrik Jönsson og Tea T e. Robin Z/ Landprinz I med en flot tid på 58,48 sekunder og næsten to sekunder ned til andenpladsen der blev indtaget af tyske Pheline Ahlmann og Quintess 12 e. Quebec/ Grandeur. Lilleturen blev endnu en svensk succes, da både tredje-, fjerde- og femtepladsen ligeledes blev besat af de svenske ryttere. Olof Smith og High light e. Fetcher N/ National Zenith indtog tredjepladsen mens Niklas Arvidsson tog fjerdepladsen og Robin Ingvarsson, der tidligere ved dette stævne allerede har sejret to gange, indtog femtepladsen.

Alt i alt endnu en succesfuld dag i de smukke omgivelser hos Riders Cup, hvor det store team af hjælpere gladeligt opvartede både publikum og deltagere.

Se resultatet af klasserne HER

Comments