News

Latest from Riderscup

6. August 2016

Spændingsfyldt six-bar

Riders Cup forstår sig både på at lave et stævne hvor hele familien er velkommen og hyggelige aftener med underholdning i topklasse – lørdag aften bød på six-bar challenge med seks forskellige ryttere

Midt på Danmarks smukkeste springbane stod lørdag aften 4 spring i rap. Springene blev gradvist højere og for hver gang to eller flere ryttere kom igennem uden at rive ned, blev baren hævet.

Første runde blev desværre eneste runde med en dansk deltager – Shannon Ketterle måtte udgå som første rytter men efter dette steg spændingen kun yderligere. En fejlfri tur blev til to og før publikum så sig om var baren hævet til 195 cm.

Hele tre ekvipager klarede skærerne og skulle videre til næste runde, hvor det sidste og højeste spring var intet mindre end to meter! New Zelandske Bruce Goodin, den lokale Riders Cup-rytter, red den smukke skimlede Carallo e. Corrado I/Con Air. Tyske Thomas Brandt red på Akonit S e. Askari/Werther, en lille rød og fyrrig sag, der til trods for sin størrelse slet ikke havde problemer med at mænge sig med de store heste. Sidst men ikke mindst var det den dygtige hollandske rytter Piet Raijmakers Jr og Van Schijndel S Cosun e. Up To Date/ Cavalier.

Ingen af de tre herreekvipager klarede at komme over det to meter høje spring, selvom det var meget tæt på. Det endte derfor med en førsteplads delt mellem de tre dygtige publikumspleasere.

Comments