News

Latest from Riderscup

4. November 2018

Tak for denne gang

Riders Cup’s første indendørsstævne er slut. Et vellykket stævne, må man sige, hvor både arrangører, gæster og ryttere har været glade for arrangementet. Det har været 5 dage spækket med god ridning, både internationalt og nationalt.

Riders Cup Party fredag og lørdag var også en succes, 1. sal var begge dage proppet til randen af festglade mennesker i alle aldre. Fredag kickstartede Næstveds borgmester Carsten Rasmussen festlighederne med den officielle indvielse af de ny indendørsfaciliteter. Herefter var der en eksklusiv buffet og underholdning af The Piano Man.

“Vi er meget tilfredse med, hvordan stævnet har forløbet. Da det nu er vores første stævne inde, så er der selvfølgelig også en masse førstegangsoplevelser og erfaringer. Nu skal vi så have sat os ned og evaluere, så vi bruger de erfaringer vi har fået på bedst vis. Så Riders Cup kan blive endnu bedre næste år. Jeg synes det er gået over al forventning, og det virker til at folk har hygget sig, og rytterne har været glade for de nye faciliteter” Glen Nielsen, indehaver af Riders Cup.

 

Der skal lyde en stor tak til frivillige, medarbejder, tilskuere og ryttere. I har alle bidraget til at skabe et fantastisk stævne! Vi håber at se mange af jer igen til fremtidige arrangementer.

Comments