News

Latest from Riderscup

30. July 2017

Vellykket afslutning på landsstævnet og DM for hold

Efter en weekend med landsstævnet på Riders Cup, blev stævnet afsluttet med DM for hold. Søndagens klasser startede ud med en LA2**-klasse, som blev vundet af Iselin Andersen og hesten Abendjard. På anden pladsen kom Robin Grauff Jacobsen med hesten Hattrick, og klassens tredje plads gik til Emma Groot på Efendi.

Herefter skulle der rides en MB1*, som gav masser af spænding med tætte ridt, og ryttere som gav den alt hvad de kunne. Christel Worre-Jensen tog sejren med en fejlfri runde og en tid på 49.02. Rikke Andersen lå lige i hælene på Christel, da hun red fejlfrit med tiden 49.06. Der var dog ikke langt ned til klassens tredje plads, som gik til Nadia Siesbye Suhr. Nadia red uden fejl, og endte således med tiden 49.31.

Over middag blev det tid til DM for hold, hvor Sydjysk Horseshow Sportsrideklub tog sejren. Capa City Showjumping center endte på både anden- og tredje pladsen med deres to hold.

Klar, parat, start
I takt med at weekendens stævne er afviklet, kommer der mere og mere fokus på næste uges internationale stævne, som løber af stablen fra den 2. august til den 6. august 2017 på Riders Cup.

De ryttere som har redet til både landsstævnet, og som også skal starte til det internationale stævne, har fået tilbudt gratis opstaldning i dagene op til stævnet, så selvom der er et par dage til det går løs igen, er der stadig massere af stemning på Riders Cup, hvor køkkenet også vil være åbent for forplejning.

”Vi har taget højde for de nationale ryttere, som endnu ikke har den store rutine i internationale stævner, og håber at vi til kan få så mange ryttere med som muligt, ved at lade dem blive mellem stævnerne. Det er en oplagt mulighed, at prøve kræfter med de internationale stævner, for at få rutinen,” fortæller Dorthe Simonsen fra Riders Cup.

Der er naturligvis gratis entré for tilskuere til det internationale stævne. Såfremt det ikke er muligt at deltage til stævnet, kan stævnets klasser live-streames på Zibrasport.dk alle dage. Køb adgang for 49 kr.

Fotokredit: Allan Mørch / Animal-print.dk

Comments