Baltic Cup er tilbage hos Riders Cup og vi glæder os til at byde jer velkommen i vores indendørs arenaer den 15-19 januar 2020. 

Udover ridning byder vi naturligvis også på Riders Cup´s sædvanlige uovertrufne køkken. Vi har planlagt nedenstående, som vi håber I vil bakke fuld op omkring så vi kan få et hyggeligt stævne.

Fredag-Lørdag-Søndag serveres der morgen- og frokost buffet i vores restaurant på 1. sal med udsigt over opvisnings arenaen – begge buffet´er til en fornuftig pris. DKK 75 ,- for morgen buffet og DKK 100,- for frokost buffet (reduceret pris fra 4-10 år).

Torsdag aften inviterer vi til den traditionelle Baltic Cup reception, hvor Riders Cup byder på en let og lækker anretning.

Fredag aften inviterer vi til – børnevenlig – rytterfest, hvor der vil være en lækker buffet med dessert til DKK 175,- (fra 4-10 år 90,-)

Baltic Cup sætter udover ridningen også fokus på det sociale samvær og der vil vi byde på en lækker Buffet incl. dessert. Pris DKK 125,- (4-10 år 65,-) Vi glæder os til en hyggelig aften, hvor ryttere, forældre og alle andre kan slappe af og nyde det.

Naturligvis holder vores cafe i stue etagen åbent under hele stævnet og her har vi et varieret menukort blandt andet med Riders Cup´s berømte burgere, lækre frisk smurte sandwich, sprøde salater, nachos,  pommes frites, toast… og meget mere. Alle dage kan der også i Cafeen købes morgenmad.

Baren på 1. sal vil være åben under hele stævnet, hvor der kan købes sodavand, øl, vin, kaffe m.v..