Nyheder

Seneste nyt fra Riderscup

6. juni 2023

B-stævneterminer tildelt Riders Cup – To fantastiske uger med springning i vente!

Efter en omhyggelig evaluering af terminerne for B-stævner i uge 28 og 29 er det med stor fornøjelse, at vi kan meddele, at Riders Cup er blevet tildelt begge stævner. Dette resultat er blevet opnået i tæt samarbejde med Springudvalget, og det er en stor ære for os at kunne præsentere to spændende uger med springning i Riders Cup-regi.

Uge 28 vil byde på et actionfyldt B-stævne i springning for ponyer. Deltagerne kan se frem til en fantastisk oplevelse, da vi også vil tilbyde C-klasser for ponyer i løbet af denne uge. Det bliver en mulighed for at se nogle af de mest talentfulde unge ryttere og deres dygtige ponyer i aktion på vores smukke faciliteter. Vi er sikre på, at der vil være masser af spænding og imponerende springning at opleve.

Men det stopper ikke der! Uge 29 vil være dedikeret til et B-stævne for heste, som også vil inkludere Championatsklasser i springning. Denne uge vil være en sand fest for hestesportsentusiaster, da vi samler nogle af de mest talentfulde ryttere og deres storslåede heste til en uge fyldt med spænding, konkurrence og imponerende præstationer. Ud over Championatsklasserne vil der også være C-klasser, der giver mulighed for deltagelse på forskellige niveauer.

Vi er begejstrede for at kunne præsentere disse to stævner, der vil byde på høj kvalitet, talentfulde ryttere og et fantastisk samvær blandt hele Riders Cup-familien. Vi er taknemmelige for støtten fra Springudvalget og alle vores samarbejdspartnere, der gør det muligt for os at afholde disse begivenheder på en sådan professionel og imødekommende måde.

Riders Cup er dedikeret til at fremme sporten og støtte udviklingen af unge talenter inden for ridesporten. Vi er overbeviste om, at disse stævner vil være en enestående mulighed for at se nogle af fremtidens stjerner i aktion og for at opleve den spænding og glæde, der følger med springning på højeste niveau.

Så sæt kryds i kalenderen og glæd dig til to fantastiske uger med Riders Cup. Vi ser frem til at byde både ryttere, tilskuere og alle interesserede velkommen til vores unikke stævner, hvor vi sammen kan skabe uforglemmelige øjeblikke og fejre den skønne ridesport!

Comments