Nyheder

Seneste nyt fra Riderscup

21. august 2019

EquiLink Sæsonafslutning 2019

Til oktober glæder vi os til at kunne danne rammerne for sæsonafslutning for netværksmøderne i EquiLink. Der er lagt op til et brag af en sæsonafslutning her hos Rideres Cup. Her er der både plads og tid til at boltre sig og bruge dagen på networking, sjov og inspiration.

Dagens oplægsholder

Professionel diamant- handler Katerina Pitzner

Som direktør for Copenhagen Diamond Exchange handler Katerina Pitzner på vegne af private forbrugere og inve- storer direkte på verdensmarkedets diamantbørser. Den karismatiske danske erhvervskvinde giver indblik i hvilke værktøjer og strategier hun har anvendt for at få succes inden for diamanternes hemmelige verden.

Oplægget giver også bud på hvordan mænd og kvinder er forskellige ift at drive forretninger, og om sine tanker om de uskrevne regler og adfærdskodeks og om at være ene kvinde i en mandsdomineret verden.

Hvem er Katerina Pitzner?

Da Katerina var 17 år, viste hendes far, Axel Pitzner, hende familiediamanten. “Den skal være min livsforsikring. Hvis alt andet går galt, har vi den,” siger familiens patriarkalske overhoved til sin datter.

Katerina vrister sig over en årrække fri af sin fars dominans og finder sin helt egen vej som professionel diamanthandler.

Efter dagens oplæg arbejdes der videre i mindre interne grupper, sammensat efter branche hensyn, hvor fokus er på networking og sparring.

Herefter skal der teamdystes – denne gang i dronedyst i den kæmpestore ridehal.

Uanset om man har prøvet at styre en drone eller ej, så er der garanti for både underholdning og spændingsfaktor når holdet skal samarbejde om hurtigst muligt at få dronen igennem forhindringsbanen.

Dagen afsluttes med en dejlig middag i den smukke rytterlounge, og der er lagt op til en festlig afslutning på denne sæson!

Mere om EquiLink

Hos EquiLink bliver du en del af ridesportens netværk for professionelle aktører, som ikke kun samler branchen på tværs af fagområder, men som også bidrager til udvikling og fornyelse på sjov og inspirerende facon.

Hos EquiLink får du udover netværk, inspiration og værktøjer med hjem til udvikling af både dig og virksomheden – f.eks. inden for temaer/områder som: markedsføring, salg, personlig lederskab, innovation og digital udvikling.

Se mere på equilink.dk 

Comments