Nyheder

Seneste nyt fra Riderscup

19. januar 2020

På gensyn fra Riders Cup & Baltic Cup

Endnu et vellykket Baltic Cup stævne er nu afviklet, og det har atter været en stor fornøjelse at se så mange fantastiske ekvipager, hjælpere og forældre. Vi håber, at I alle har haft et godt stævne, og vi ser frem til, at se jer igen her hos Riders Cup.

 

På vegne af Team Riders Cup og Baltic Cup skal der lyde en stor tak til sponsorer!

Equifirst har bidraget med kilovis af lækre hestebolcher til de forskellige goodiebags. Derudover har de forskellige goodiebags indeholdt et mavebælte/mobilholder sponsoreret af Nivo, samt slik og frugt sponsoreret af Riders Cup og Baltic Cup.

 

Ærespræmierne har blandt andet budt på gavekort fra Ridehesten.com og Animal-print.dk, underlag fra RidersClub og goodiebage fra PrimaDog. Alle vindere har derudover modtaget et vinderdækken fra Riders Cup pg pokaler og medaljer fra Baltic Cup.

 

Sidst men ikke mindst, skal der lyde en stor tak til alle ildsjæle og frivillige hjælper som altid giver en hånd med, uden dem var der ingen stævner!

Billeder fra Baltic Cup

Alle de billeder, som har kørt på storskærmen i Riders Lounge under stævnet, er uploadet i et album på Riders Cup’s Facebook. Billederne er til fri afbenyttelse, husk blot at billedekreditere Riders NOTEBOOK.

SE ALBUMMET HER

Hvis du ønsker stævnebilleder af højeste kvalitet, så har Animal-print.dk været tilstede under hele Baltic Cup. Se stævnegalleriet HER

Ridehesten.com var til Baltic Cup og tage billeder fredag d. 17. januar 2020

 

Vi håber at se jer alle her hos Riders Cup igen meget snart 🙂

Comments