Riders Cup og AL Showjumping Stil Cup Pony & Hest

For andet år i træk inviterer Riders Cup og AL Showjumping til indendørs Stil Cup for heste og ponyer. AL Showjumpings Stil Cup initiativ var i 2019 en succes med stor deltagelse af både heste og pony ryttere.

Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til de dygtige unge ryttere og deres dejlige heste og ponyer i vores fantastiske indendørs arena.

Hvor

Riders Cup
Tybjergvej 12
DK-4160 Herlufmagle

Hvornår

Starter
26. Marts 2020

Skynd dig!

Skal du deltage? Så husk at få tilmeldt inden det er for sent.

2020/03/26 01:00:00

Faciliteter i International klasse

Rytterne kan nyde

Hos Riders Cup har vi en Show-arena på 32 x 80 meter med Geopad sand. Derudover en opvarmningsarena på 25 x 65 meter ligeledes med Geopad sand. Vi har i 2020 optimeret vores parkeringsforhold til alle lastbilerne. Derudover har vi arbejdet på højtryk for, at skabe en hurtig og stabil WiFi/Internet forbindelse. Stald faciliteterne er som vanlig tro i tip top stand og er placeret lige bagved arenaerne.

Den bedste forplejning

Under hele stævnet tilbyder vi den bedste forplejning

Alle dage under stævnet tilbyder vi morgenmad og frokost buffet. Vores restaurant på førstesalen byder alle aftener på forskellige middage. Få mere at vide om retterne ved henvendelse i restauranten eller til vores chef kok Michael. Vores cafe ved opvisningsbanen i den store arena byder på lækre burgere, sandwich, sprød salat m.m. Derudover kan du selvfølgelig også købe varm kaffe, kakao, lækre snacks og meget mere.