News

Latest from Riderscup

29. July 2016

Pressemeddelelse: Spændende springsport i børnevenlige rammer

Riders Cup er mere end et internationalt springstævne med europæiske springsportsprofiler. Stævnet byder på en hyggelig, nærværende atmosfære med aktiviteter for hele familien. Heste og ryttere får de optimale betingelser for at vise deres ypperste på springbanen, ved Tybjerg Skov lige udenfor Næstved i dagene den 3.-7. august

Forberedelserne til dette års Riders Cup er i fuld gang. Der bliver varmet op med et nationalt landsstævne i topklasse denne weekend den 29.-31. juli. I de bjergtagende kulisser som omslutter den gigantiske springbane ved Tybjerg Skov, vil der i dagene den 3.-7. august blive afholdt det årlige internationale stævne Riders Cup. Her er der mulighed for at se springning i topklasse med nogle af verdens bedste springryttere.

Hoppeborg og ponytræk for børnene

Ikke nok med at både faciliteterne og atleterne er i topform, så er det også familievenligt! Glen Nielsen og hele hjælperteamet bag Riders Cup byder børnene velkommen med hoppeborg og ponytræk, mens familien kan nyde en stille stund og god ridning fra restauranten for enden af springbanen. Der er mulighed for at nyde en gåtur i skoven eller blot slappe af i de mange sofaer og havestole der står til rådighed for publikum klods op ad springbanen.

Atmosfæren er varm og hyggelig, for her kan alting lade sig gøre. Hele essensen af stævnet, er netop at afholde et professionelt springstævne med deltagere og tilskuere, der nyder weekenden og hyggen i de skønne omgivelser. Hvert år kommer mange internationale ryttere tilbage til Riders Cup, og de er medvirkende til at øge spændingen i klasserne, i forhåbentlig hård konkurrence mod den hjemlige elite.

Fredag aften den 5. august, byder Riders Cup på fest for alle som har lyst. Festen afholdes på stedet og starter kl. 19.30 med en lille snack, hvorefter der vil blive serveret lækker mad til lyden af en spansk Prince-entertainer og en DJ. Efter festlighederne er det muligt at bestille overnatning på Sørup Herregaard.

Teamet bag

Bag hele dette event står Glen Nielsen, ejer af de flotte faciliteter og arrangør af stævnet, sammen med hans store og entusiastiske hjælperteam. Hos Riders Cup er det ryttere, der arrangerer stævner for ryttere. Det er ildsjæle med gåpåmod og takket være disse, er det muligt at afholde ca. 5-6 stævner årligt.

Ved dette stævne er hele 448 heste indtil videre tilmeldt og ca. 300 ryttere – flere ryttere medbringer op til tre heste. Der er pengepræmier for over 150.000 euro, hvoraf vinderen af den trestjernede Grand Prix, søndag den 7. august (stævnets sværeste klasse), løber af med hele 40.000 euro. Ved stævnet rides der om ranking points til FEI Longines verdensranglisten i hele fire klasser ud af de i alt 19 klasser der bliver afholdt.

Til pressen

Under hele stævnet vil der være gratis adgang for al presse, samt pressecenter med Wi-Fi og god udsigt til hele springbanen, hvor eventet løber af stablen.

Se resultater og startlister her.

Comments