Mærknæstved.dk er Næstved Kommunes oplevelses-site, som giver dig et hurtigt overblik over arrangementer, seværdigheder og fif til en temmelig god weekend – og hverdag – i Næstved.

Gå til hjemmeside

EquiFirst – en del af Natural Brande. Natural Brande A/S er en familieejet grossistvirksomhed med hovedsæde i Brande. Virksomheden er grundlagt 1. oktober 1985 og er Danmarks førende grossist indenfor ernæring til kæledyr, ligesom vi har et fuldt dækkende sortiment i tilbehør. Natural tilbyder i dag ca. 7500 forskellige artikler til kæledyr og hobbydyr fra…

Gå til hjemmeside

Stutteri Ask har eksisteret siden 1993, hvor de har drevet hingstestation med et bredt udvalg af springhingste med særdeles spændene og internationale afstamninger. De har haft 23 forskellige avlshingste på stationen, hvoraf adskillige af dem har været fløjhingste. Derudover opdrætter og uddanner Stutteri Ask deres egne springheste.

Gå til hjemmeside

Winefriends er et spændende firma, der importerer kvalitetsvine fra udvalgte producenter i Italien og Spanien. Det foregår uden fordyrende mellemled, hvilket giver mulighed for at købe kvalitetsvine til ærlige og særdeles fordelagtige priser.

Gå til hjemmeside

Nord-Vest Box er en dynamisk virksomhed med udlejning af bokse og telte. De har specialiseret sig inden for rejsebokse til ridestævner, festtelte/udstillingstelte, vaskning af presseninger/partytelte og ridehusbund, hvor de står for både montering og demontering.

Gå til hjemmeside

Sørup Herregaard er et 4-stjernet, moderne og charmerende hotel på landet, hvor park, sø, marker og skov danner rammerne for en flot beliggenhed. De tilbyder både afholdelse af selskaber og konferencer, og så kan du selvfølgelig booke et weekendophold eller få et sommerferietilbud.

Gå til hjemmeside

Royal Unibrew har eksisteret i mere end 20 år og er en ledende regional drikkevarevirksomhed på en del markeder. De producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer i primært Nordeuropa, Italien og de internationale markeder for maltdrikke.

Gå til hjemmeside

HEAD er en førende producent og forhandler af sportsudstyr og -beklædning. De har specialiseret sig inden for bl.a. vintersport, ketsjersport, dykning og sportstøj. HEAD benytter sig af mange af nutidens topatleter til at skabe omdømme, hvilket har givet dem stor synlighed i branchen.

Gå til hjemmeside

Hos RidersClub fører de et bredt udvalg af udstyr. De har et samarbejde med en lang række brands som eksempelvis Equipage, Kentucky, Parlanti og Wellensteyn. Du kan finde alt fra ridehandsker til dækkener og kan derfor klæde både dig og din hest på til hverdag og stævner.

Gå til hjemmeside

Equipe Sadles sælger håndlavede italienske sadler af højeste kvalitet. De findes i flere forskellige prisklasser og til både dressur, spring, military, distance og til islandske heste. De har stor erfaring med sadler og andet tilbehør og er repræsenteret i Sverige og hele Skandinavien.

Gå til hjemmeside

Spar Nord arbejder ud for en strategi og en ambition om at drive en enkel retailbank med fokus på helt almindelige privatkunder samt lokalområdets små og mellemstore virksomheder. De stræber efter at være en bank, der giver personlig og nærværende betjening til sine kunder.

Gå til hjemmeside

Absolute Horses driver i dag en moderne stald, hvor ridesporten kombineres med salg af heste og undervisning af elever. De har afholdt DM i ridebanespringning og har fået dette stævne tildelt de næste 3 år. I 2016 afholder de for 6. år i træk DM i ridebanespringning for Senior, Young-rider og Junior.

Gå til hjemmeside

Hos Beeweb har de 10 års erfaring med webløsninger til virksomheder. Mangler du en hjemmeside, en webshop, søgemaskineoptimering eller adwords står Beeweb klar med et hold af backend- og frontendudviklere, designere og projektledere, der viser dig i mål med din opgave.

Gå til hjemmeside