attraction

BonBon Land

Gartnervej 2, 4684 Holmegaard

Telefon: +45 55 53 07 00 / www.bonbonland.dk

Bonbon Land har over 60 forskellige forlystelser og adskillige aktiviteter at byde på. Blandt de mest populære forlystelser i parken er de 4 rutsjebaner og de 2 vandforlystelser. Der er også adskillige legepladser og en piratbane for hele familien. Læs mere: Wikipedia

Visit website Afstand til ridestævnet: 15,9 km.
attraction

Karrebæksminde

Karrebæksminde, 4736 Karrebæksminde

www.visitsouthzealand-mon.com/ln-int/denmark/karrebaeksminde

Karrebæksminde og Enø er kendt som udvalgt feriested for mange danskere med et område og perfekt badestrand, du vil have svært ved at finde andre steder. Den lille fiskerby har en vidunderlig atmosfære, og samtidig er der en livsfyldt strand, en campingplads, restauranter, caféer og minigolf. Du kan selvfølgelig købe røget fisk og nyde en kold drink langs kanalen, mens du nyder synet af alle bådene i vandet.

Visit website Afstand til ridestævnet: 26 km.
attraction

Gavnø Slot

Gavnø 2, 4700 Næstved

Telefon: +45 55 70 02 00 / www.gavnoe.dk

Gavnø - øen af blomster - hvor historiske minder, kunst, natur og blomster er forenet på et sted. Allerede i det 12. århundrede var der et piratslot på denne ø. Dog blev det i 1398 købt af Dronning Margrethe den 1., der lavede det om til kloster for ”ugifte kvinder af høj rang”. I dag er Gavnø Slot et af Danmarks fineste rokoko slotte, hvor de besøgende vil finde mange af tingene interessante – eksempelvis den største privatejet samling af malerier i Skandinavien.

Visit website Afstand til ridestævnet: 17 km.